Overnight oatmeal met dadels en blauwe bessen

outmeal ontbijt 2 Tip! Maak je ontbijt de avond van te voren zodat je langer in je bed kunt blijven liggen de volgende ochtend 😉 Dit havermout ontbijt maak je in 5 minuutjes en bewaar je in de koelkast. De volgende ochtend hoef je alleen maar wat vers fruit toe te voegen en klaar is kees. Dit ontbijt zit boordevol gezonde vezels en geeft je lange tijd een verzadigd gevoel. Je kunt eindeloos variëren met vers of gedroogd fruit, zaden en noten. Probeer het eens uit! Ingrediënten:

  • 4 eetlepels havermout
  • 2 eetlepels lijnzaad
  • 2 eetlepels pompoenpitten
  • 4 dadels (gesneden)
  •  kaneel kruiden
  • 1 eetlepel kokosrasp
  • 100 ml amandel of kokosmelk
  • handje verse blauwe bessen

Bereiding: Doe alle ingrediënten in een weckpot of hoog glas en giet deze over met de melk. Zet je potje of glas een nachtje in de koelkast. De volgende ochtend garneren met verse blauwe bessen. Uiteraard kun je ook ander vers fruit gebruiken bijvoorbeeld een banaan of kiwi. oatmeal

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s