Wandel routes world wide

Wandelen een suffe bezigheid? In tegenstelling! Maak een romantische wandeling met je lief, klets gezellig bij met een vriendin of verricht een goede daad en laat de hond van je buurvrouw uit. Tegelijkertijd werk je ook nog eens (onbewust) aan je conditie.  Met wandelen verbrand je veel calorieën, in een uur (5 km) stevig door wandelen verbrand je gemiddeld 245 kilocalorieën. Ik zou zeggen trek snel je stoute wandelschoenen aan en wandel er op los! 😉

Via deze site http://www.routeyou.com/nl-nl  kun je verschillende wandel en fiets routes vinden bij jou in de buurt. Vul als extra optie een zoekterm in of geef aan hoeveel kilometers je maximaal wilt wandelen of fietsen.

20141228_163309

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s