Kettlebell

Geen zin om naar een sportschool te gaan? Koop dan 1 of 2 kettebells en ga thuis aan de slag! Online kun je heel veel oefeningen en trainingsschema’s vinden om te werken aan een sterker en strak lichaam. Op http://www.youtube.com vind je veel filmpjes die je helpen om een goede training op te bouwen.

De kettlebells kun je kopen via http://www.bol.com en zijn erg betaalbaar. Heb je last van blessures laat je dan eerst informeren door een fysiotherapeut of personal trainer. Zelf gebruik ik de 4kg en 8kg kettlebells voor mijn dagelijkse workout oefeningen.

Go for it!!

20141227_134409

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s